Denna sida är uppdaterad Lördag 2 Februari 2018

stallbacken.com Välkommen till Stallbackens shop

Här kan du köpa dressyrprogrammen inplastade, snyggt utskrivna och utan reklam. Det är samma bilder som i programmen på dressyrprogramsidan, men bilderna är förstorade/förminskade så att programmet lagom ryms på en A4-sida. Se ett exempel här (pdf fil, du behöver Acrobat Reader). Beroende på din skärmupplösning kan det se ut som det saknas linjer, men de finns där. Du kan skriva ut exemplet om du vill se hur det ser ut på papper.

Jag har tyvärr sett mig tvungen att införa dels ett sista betaldatum, dels en hanteringsavgift vid betalning efter det datumet. Detta pga att flera beställningar inte betalats inom rimlig tid trots upprepade påminnelser och det tar tid att hålla reda på dessa beställningar och påminnelser.

Du måste tillåta Cookies och ha JavaScript aktiverat för att shopen ska fungera.
Du måste också se till att du har minst 10 kB ledigt i din mailbox.

Du kan testa shopen utan att handla, låt bara bli att klicka på knappen "Skicka beställning" (finns på sidan där du anger adressuppgifter).

Priserna gäller vid betalning i förskott till bankkonto eller via SWISH.
OBS! Detta är i dagsläget de enda betalningsalternativen! Jag skickar inte mot faktura.

Så här fungerar shopen:

 1. Du lägger det du vill ha i korgen.
 2. Du kan när som helst se vad du har i korgen och totalsumman, klicka på "Gå till korgen".
 3. När du är klar går du till korgen, kontrollerar innehållet, och klickar sedan på "Gå till kassan"
 4. Du fyller i adressuppgifterna och skickar iväg beställningen.
 5. Du får en orderbekräftelse på mail med detaljer om ordernummer, kontonummer etc. Normalt skickas orderbekräftelsen senast andra arbetsdagen efter din beställning, men i semestertider och över jul-nyår kan det ta längre tid.
 6. Du kan avbeställa konstnadsfritt inom 14 dagar. Vid senare avbeställning tillkommer en avbeställningsavgift på 40:-
 7. Du betalar i förskott till mitt bankkonto eller via SWISH, se detaljer i orderbekräftelsen. Du har 28 dagar på dig. Vid för sen inbetalning tillkommer en förseningssavgift på 40:-
 8. Efter att din betalning registrerats på mitt konto skickas dina program till den adress du angett.
  Vid betalning till bankkontot måste du även skicka ett mail och meddela vilken dag det bokförs (till skillnad mot plusgirot så får jag ingen notifiering när det kommer in pengar på kontot). Gör du inte det så ser jag inte din betalning förrän jag loggar in på kontot av någon annan orsak. Jag gör iordning försändelsen på kvällen den dag jag ser att betalningen kommit in och postar nästa vardag (ingen posthämtning på helger).
  Vid betalning via SWISH bör det gå fortare eftersom jag då får en notifiering strax efter att du betalat. Jag kan dock inte packa förrän jag kommer hem på kvällen och postar nästa vardag. (Dag 1-du betalar, jag ser betalningen och packar på kvällen. Dag 2-Jag postar, dag 3- du får programmen). Jag kan normalt bara posta på vardagar
Jag får ibland tillbaka mailet med orderbekräftelsen. Det kan vara av olika orsaker. De vanligaste är 'user unknown', 'unknown domain', 'mailbox unavailable' (brukar vara hotmail som stängt en mailbox när användaren inte loggat in på ett tag) och 'mailbox quota exceeded' (dvs mailboxen är full och kan inte ta emot mer). Jag har även ett fall där orderbekräftelsen gick fram, men när jag försöker skicka en påminnelse så finns inte domänen längre!
Tyvärr finns det inte alltid ett telefonnummer i beställningen, vilket innebär att jag inte kan komma i kontakt med den som gjort beställningen.
Har du lagt en beställning men inte fått någon orderbekräftelse inom rimlig tid? Hör av dig på shop@stallbacken.com eller 070-990 34 33. Om du inte hör av dig så anses du ha fått orderbekräftelsen samma dag den skickades och dina 28 dagar för betalning börjar 'ticka')

Köpvillkor