Denna sida är uppdaterad Tisdag 27 december 2017
Lite om mig

Jag heter Ylva och är 'inbiten' dressyrryttare. Jag har förstås även hoppat, på ridskola har man inte så mycket val och hoppning är faktiskt kul, även om det är läskigt när man kommer upp lite i höjd eller sitter på en orutinerad häst.

Jag började rida 1975, och har haft häst sedan 1988. Varav 3 egna uppfödingar.

Jag har tävlat dressyr t.o.m. S:t George och tränat t.o.m. Intermediaire, men innan jag hann starta blev pålle obotligt halt och fick bli mamma istället.
Hoppning har jag bara tävlat på klubbtävling, upp t.o.m. LC, högre är för läskigt.

Jag är utbildad märkesdomare och får döma på märkestagning och klubbtävling.
Jag är också utbildad för att döma hoppning på klubbtävling.

Mina kunskaper om tävling och tävlingsreglemente kommer inte bara från mitt eget tävlande, jag måste också hålla mig uppdaterad i och med att jag har grönt kort kurser.

Jag bor i Märsta norr om Stockholm, i närheten av Arlanda. Behöver ni en domare på er klubbtävling, träningstävling, programridning etc. får ni gärna kontakta mig, skicka ett mail. Jag tar 200:- per påbörjad timme inklusive restid, plus 50:-/mil.
From 2013 har förbundet infört ett tak på hur högt timpris en domare får ta ut. Maxtaket beror på nivå på tävling, se förbundets hemsida. Taket är inklusive skatt och lagstadgade avgifter men det gäller bara timpriset, inte reseersättning. Reseersättningen måste arrangören och domaren fortfarande komma överens om.